tag:blogger.com,1999:blog-4591796314492359250.post2195250536069624353..comments2023-10-13T15:23:05.770-07:00Comments on Кулинарни изкушения с Нели: Френска селска тортаNeli Yonevahttp://www.blogger.com/profile/17278835277124090368noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4591796314492359250.post-4888359108305760562015-03-23T10:44:42.999-07:002015-03-23T10:44:42.999-07:00Тони, благодаря Ви, ще си поправя грешката. А отно...Тони, благодаря Ви, ще си поправя грешката. А относно меда, така пишеше в рецептата, от която съм я правила.Neli Yonevahttps://www.blogger.com/profile/17278835277124090368noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4591796314492359250.post-4901762195663782302015-03-23T06:41:38.393-07:002015-03-23T06:41:38.393-07:00Първо пишете разбиваме яйцата със захарта, а в про...Първо пишете разбиваме яйцата със захарта, а в продуктите е 1 яйцето.<br />Второ всички казват , че меда не трябва да се загрява, вие да се вари<br />15 мин.?<br />Антоанета Атанасоваhttps://www.blogger.com/profile/12805553034420740965noreply@blogger.com