вторник, 3 ноември 2015 г.

Салата Сомбреро


Отново по идея на Великата Йоли...

Необходими продукти:

300г риба тон (консерва)
250г червен боб (консерва)
150г сладка царевица
7-8 червени печени чушки
1 глава червен лук
1 скилидка чесън
около 100г зелени маслини
2-3 с л нарязан магданоз
сол, олио и оцет

            В подходяща купа смесваме боба, царевицата, нарязаните на тънки ивици червени чушки, нарязания лук, счукания чесън и маслините. Подправяме със сол, олио и оцет на вкус.
           Прибавяме отцедената риба тон и нарязания на ситно магданоз и внимателно разбъркваме. Оставяме салатата да се охлади в хладилник минимум 1/2 час.
           Сервираме охладена.

          Да ви е сладко!


Няма коментари:

Публикуване на коментар