Женски тайни за здраве, красота и чист дом

Женски тайни за здраве, красота и чист дом
Моята лична група за продажби - Kiko Milano, качествени парфюми, почистващи препарати и декоративна козметика

сряда, 27 януари 2016 г.

Пълнена франзела


Това е мой вариант на пълнена франзела. И това не е рецепта, а е по-скоро идея за един топъл и много вкусен сандвич. През почивните дни бяхме купили франзели и след като гледах едно клипче из нета, реших и аз да пробвам. Разбира се, че плънката може да бъде според Вашите вкусови предпочитания и според продуктите, с които разполагате в момента. Аз използвах следните продукти за 2 пълнени франзели:


2бр. малки франзели
нарязана шунка
3-4 кисели краставички
лютеница (или кетчуп)
2 яйца
сол, чубрица на вкус
кашкавал

            Изрязваме горната част на франзелата. След това я издълбаваме.
            Най-отдолу и отстрани я намазваме с лютеница, слагаме нарязаната шунка.
            В малка купичка разбиваме яйцата, добавяме нарязани на малки кубчета кисели краставички. Подправяме със сол и чубрица на вкус. Изсипваме сместа върху шунката.
            Печем на горен реотан във фурна за кратко, само докато яйцето стегне. Може да запечете и в парти-грил.
            Изваждаме франзелите, слагаме отгоре настърган кашкавал и отново връщаме във фурната, за да се разтопи и запече кашкавала.

            Получи се много вкусен сандвич.

           Да ви е сладко!




Няма коментари:

Публикуване на коментар