четвъртък, 18 юни 2015 г.

Свински ребърца с пикантен сос


Необходими продукти:

600г свински ребра

За соса:

100мл кетчуп
1 с л горчица
2 с л соев сос
3 скилидки чесън
щипка сух джинджифил
100мл вино

И още сусам за поръсване

               Сваряваме ребрата за около 20-30 минути. Във водата може да се сложат зеленчуци - моркови, целина, лук и др.
               За соса счукваме скилидките чесън и го смесваме с другите продукти.
               Отцеждаме сварените ребра и ги намазваме със соса.
               Запичаме ги за 10-15 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна.
               Сервираме ребърцата поръсени със сусам.

               Да ви е сладко!








Няма коментари:

Публикуване на коментар