вторник, 2 юни 2015 г.

Череши с бял шоколад




Това отново е идея, отколкото рецепта.


Необходими продукти:

череши
бял шоколад

         Измиваме черешите и ги подсушаваме с кухненска хартия.
         На водна баня разтопяваме шоколада, добавяме няколко капки олио и разбъркваме до гладка констистенция.
        С помощта на малка лъжичка вземаме от шоколада и поливаме половината черешка. Поставяме ги в подходящ съд, покрит с хартия за печене. Прибираме ги в хладилник, за да стегнат. 15-20 минути са достатъчни.
        Съхраняваме в хладилник до консумация.

        Получи се един невероятен десерт, който ще задоволи и най-изисканите вкусове.

        Да ви е сладко!







Няма коментари:

Публикуване на коментар